NETBANK /HOMEBANK

A NETBANK Takarékszövetkezet által a Számlatulajdonos részére nyújtott kiegészítő szolgáltatás, amelyet web-böngésző segítségével a Takarékszövetkezet www.m7takarek.hu honlapján lehet igénybe venni. 

A HOMEBANK a Takarékszövetkezet által a Számlatulajdonos részére nyújtott kiegészítő szolgáltatás, amelyet Internetes kapcsolat segítségével a Takarékszövetkezet által biztosított kliens-programmal lehet igénybe venni. 

 


Feltétel:

 

A NETBANK szolgáltatás igénybevételéhez a Felhasználónak Internet kapcsolattal rendelkező számítógéppel és arra telepített web-böngészővel kell rendelkezni. 

 

A HONBANK szolgáltatás igénybevételéhez a Felhasználónak elektronikus kapcsolattal rendelkező számítógéppel (Internet) és arra telepített kliens-programmal kell rendelkezni. 

 

Biztonság

 

A Netbank, HomeBank rendszerek a beépített automatikus titkosító és ellenőrző rendszerek (elektronikus hitelesítő tanúsítvány, egyéb titkos azonosító adatok) segítségével biztosítják, hogy a Takarékszövetkezet vagy a Felhasználó által küldött, illetve fogadott adatokhoz jogosulatlan harmadik személy hozzá ne férhessen, illetve, hogy a küldött vagy fogadott adatokban eszközölt változások felismerhetőek legyenek.

 

Kiknek ajánljuk?

 

Az Elektronikus szolgáltatást - felhasználási szokásaik figyelembe vételével - a bankok összes ügyfélszegmensének ajánljuk:

 

  • magánügyfeleknek, akik rendszeresen információkérés mellett, egyéb banki szolgáltatás igénybevételére is használják a rendszert
  • kis- és közepes vállalkozásoknak, vállalatoknak, akik napi munkájuk részeként az információkérés mellett több (akár napi 20-30) megbízást akarnak könnyen és gyorsan beküldeni,
  • nagyvállalatoknak, kisebb szolgáltatóknak önálló banki terméknek, akik akár több száz megbízást indítanak naponta.


 A Takarékszövetkezet és a Számlatulajdonos között Elektronikus Megbízást, valamint a Takarékszövetkezet által a bankszámlára vonatkozóan nyújtott egyéb információs szolgáltatások teljesítését elektronikus adatátvitellel lehet megvalósítani nyitva tartáson belüli személyes megjelenés, illetve nyomtatványok használata nélkül, a Felhasználói adatlapon megadott Felhasználók által.  Ennek része a  Netbank, HomeBank.

 


A szolgáltatás széleskörű export és import funkciókkal is rendelkezik, ezzel összekapcsolható az ügyfél saját rendszereivel is. Számos szabványos vagy bank által definiált formátumban képes megbízásokat importálni illetve információkat (kivonatok, értesítők, tranzakciók) exportálni.

 

BIZTONSÁGOS – GYORS -KÉNYELMES

Hirdetmények