SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 100 millió Ft összegben, akár 10 éves futamidőre is igényelhető, államilag támogatott, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései megvalósítását segítő hitel, mely hosszú távon szolgálja vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

MIÉRT ELŐNYÖS?

 

Kedvező kondíciójú, állami kamattámogatással nyújtott beruházási hitel
már néhány hét alatt akár 100 millió Ft hitelhez juthat,
gyors és egyszerűsített a hitelbírálat,
az ország közel 300 pontján igényelhető
 

 

KIK IGÉNYELHETIK?

 

minden olyan KKV, amely egyéni vállalkozóként vagy egyéni cégként, illetve az Üzletszabályzatban meghatározott gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában legalább két éve működik.
köztartozás mentesség szükséges és a KHR rendszerben nem lehet az igénylőnek késedelmes kölcsöne
meg kell felelni a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek.
 

 

A HITEL ÖSSZEGE

 

Az igényelhető hitel összege minimum 1 millió Ft, majd 100 000 forintonként emelkedő összegű lehet egészen 100 millió Ft-ig
Az igénylőnek a tervezett beruházás összköltsége minimum 20%-ának megfelelő saját erővel szükséges rendelkeznie
 

 

A HITEL FUTAMIDEJE

 

A hitel futamideje minimum 12, maximum 120 hónap, ezen belül a maximum 18 hónapos rendelkezésre tartási idő alatt bármikor – akár több részletben is – lehívható.
 

 

A HITEL FOLYÓSÍTÁSA ÉS TÖRLESZTÉSE

 

A hitel folyósítása a beruházáshoz kapcsolódó beszerzésekre vonatkozó számla alapján történik.
A vállalkozás a tőke törlesztésére a beruházás megtérülésétől függően akár 2 éves türelmi időt is kaphat, így a tőketörlesztést csak a türelmi idő letelte után kell megkezdenie havi, vagy negyedéves gyakorisággal.
 

 

A HITEL BIZTOSÍTÉKAI

 

egyéni vállalkozók, illetve társas vállalkozások esetén nagykorú magyar állampolgár vagy Magyarországon minimum 3 éve állandó lakóhellyel rendelkező Európai Unió tagállam-állampolgár magánszemély készfizető kezességvállalása,
a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása, valamint
a Hitelintézet javára kiállított felhatalmazás azonnali beszedési megbízásra.
a beruházás tárgya (ingatlan vagy ingóság)
a Hitelintézet döntésétől függően további biztosíték bevonható
 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Széchenyi Beruházási Hitel igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben. A Széchenyi Beruházási Hitel kizárólag a Fontos tudnivalók menüpontjában feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhető el.

Hirdetmények