M7 TAKARÉK

M7 TAKARÉK

Létrejött az M7 TAKARÉK!

image

2016. szeptember 30. napján a Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet és a Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet egyesült a Somogy Takarék Szövetkezettel.
 

Az átalakulás jogi formája: beolvadás. A befogadó takarékszövetkezet a Somogy Takarék Szövetkezet, a beolvadó takarékszövetkezetek: a Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet és a Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet.

A takarékszövetkezetek legfőbb döntéshozó szervei az egyesülésről 2016 júniusában hozták meg határozataikat. Az egyesülés jogi, adminisztratív folyamata mindenben eleget tett a vonatkozó jogszabályi követelményeknek. A takarékszövetkezetek egyesülési kérelmét a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. igazgatóságának előzetes hozzájárulását követően a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsa engedélyezte, majd 2016. szeptember 22-én a Kaposvári Törvényszék Cégbírósága az M7 TAKARÉK Szövetkezetet 2016. szeptember 30-i hatállyal bejegyezte.
 

Az M7 TAKARÉK Szövetkezet elnök-ügyvezetője Dr. Tófeji Edina, székhelye 7500 Nagyatád, Kossuth u. 16.
 

A létrejövő M7 TAKARÉK Szövetkezet Somogy és Zala megye meghatározó pénzintézete kíván lenni, amely ügyfelei és partnerei számára a folyamatosságot, megbízhatóságot és a legelőnyösebb pénzügyi megoldásokat biztosítja.
 

 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...